4 είδη εσωρούχων για τα καλοκαιρινά σου ρούχα

Ήρθε η στιγμή να φορέσεις μία άσπρη παντελόνα ή ένα λευκό φόρεμα και δεν είσαι σίγουρη για το τι εσώρουχο πρέπει να φορέσεις προκειμένου να μην διαγράφετε τίποτα; Τότε το άρθρο αυτό είναι γραμμένο για εσένα.

Πριν πας σε κάποιο μαγαζί ή αρχίσεις να ψάχνεις προϊόντα online, θα προσπαθήσουμε να σε ενημερώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε για τις επιλογές που υπάρχουν και ίσως η αναζήτηση σου γίνει λίγο πιο εύκολη! 

Οι διαφορετικές κατηγορίες "αόρατων" εσωρούχων από τις οποίες μπορείς να διαλέξεις είναι οι εξής:

Λαστέξ

Μία από τις πιο δημοφιλής επιλογές, αφού όχι μόνο δεν διαγράφει μέσα από το ρούχο, αλλά "στηρίζει" ιδανικά και το σώμα. Οι βασικοί τύποι λαστέξ είναι δύο. Ο πρώτος είναι το λαστέξ με στομάχι και χωρίς πόδι (δλδ καλύπτει το στομάχι αλλά όχι και τα πόδια). Ο δεύτερος είναι το λαστέξ με στομάχι και με πόδι (καλύπτει και τα δύο). 

Λαστέξ με στομάχι και πόδι

Λαστέξ που καλύπτει Στομάχι και Πόδι | €24

Λαστεξο-κυλοτάκι

Tο οποίο είναι κάτι ανάμεσα σε κυλοτάκι και λαστέξ, με βασικό πλεονέκτημα το ότι βοηθάει στην ανόρθωση των γλουτών και στο "κράτημα" της κοιλιάς.

λαστεξ lelieve μαύρο μέτριας έντασης

Λαστέξ κυλοτάκι μέτρια έντασης | €24

Εσώρουχο χωρίς ραφές/κομμένο με λέιζερ

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκουμε σχεδόν όλα τα γνωστά μας είδη εσωρούχων, όπως string, tanga, hipster και tai. Τα εσώρουχα που δεν έχουν ραφές και είναι κομμένα με λέιζερ εκτός του ότι είναι πιο διακριτικά από τα κανονικά εσώρουχα (εξαρτάται από την επιλογή χρώματος φυσικά) έχουν το πλεονέκτημα ότι "στρώνουν" καλύτερα και στο σώμα δίνοντας μας μια πιο ευχάριστη αίσθηση. 

Χαμηλόμεσο σλιπ χωρίς ραφές

Χαμηλόμεσο Slip χωρίς ραφές | €5,90 

ψηλόμεσο κυλοτάκι χωρίς ραφές

Ψηλόμεσο κυλοτάκι χωρίς ραφές | €8,50

Σορτσάκι

Iδανικό για ρούχα με πολύ λεπτό ύφασμα και ανοιχτό ύφασμα, αφού είναι ίσως το πιο "αόρατο" από όλα τα παραπάνω (αν και όχι το πιο ωραίο αισθητικά), κάτι που οφείλεται στην μεγάλη επιφάνεια του υφάσματος. Επίσης, σε αντίθεση με το λαστέξ ή το λαστεξο-κυλοτάκι, δεν σφίγγει το σώμα και σου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας. 

Η επιλογή του σωστού "αόρατου" εσώρουχου μπορεί να πραγματικά να κάνει την διαφορά σε ένα καλοκαιρινό ντύσιμο και να σε κάνει να νιώσεις άνετα, ακόμη και με τα πιο ελαφριά και ανοιχτά υφάσματα. Άρα αυτό που θα πρέπει να ρωτήσεις πριν δοκιμάσεις/αγοράσεις κάποιο από τα παραπάνω εσώρουχα είναι:

  1. Ταιριάζει/διαγράφει μέσα από το φόρεμα/παντελόνα που θα φορέσω;
  2. Νιώθω άνετα όταν το φοράω;

Αν έχεις την απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις, είσαι στην σωστή κατεύθυνση για να βρείς το τέλειο "αόρατο" εσώρουχο!

 

Δείτε Όλα τα Εσώρουχα που δεν διαγράφουν

 

Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα εσώρουχα μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις είτε στο live chat που θα βρείτε στο site μας, είτε με email στο: support@pinguino.com.gr, είτε καλώντας μας στο: 210 5055776  (ώρες καταστημάτων)!