Επιστροφές & Αλλαγές

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας ή απλά αλλάξατε την γνώμη σας, μπορείτε εντός 30 ήμερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων να μας τα επιστρέψετε και να ζητήσετε:

  1. Αλλαγή με το ίδιο προϊόν σε διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα (το κόστος επιστροφής επιβαρύνει εμάς, αλλά το κόστος των μεταφορικών + της αντικαταβολής τον πελάτη)
  2. Αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν που μπορείτε να βρείτε στο website μας (το κόστος επιστροφής επιβαρύνει εμάς, αλλά το κόστος των μεταφορικών + της αντικαταβολής τον πελάτη)
  3. Πιστωτικό κουπόνι επιστροφής, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εντός ενός μήνα
  4. Επιστροφή χρημάτων

Η διαδικασία αλλαγής είναι πολύ απλή και αποτελείται από τα εξής βήματα:

  1. Συμπληρώνεται την φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στο πακέτο σας ή την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στο website μας
  2. Τοποθετείται στο πακέτο τα προϊόντα που θα επιστραφούν μαζί με την αρχική τους συσκευασία και με όλα τα παραστατικά (απόδειξη λιανικής, φορτωτική κ.ο.κ) 
  3. Καλείται την ACS να παραλάβει το δέμα από τον χώρο σας ή πηγαίνετε στο κοντινότερο ΑCS κατάστημα της περιοχής σας και στέλνετε το δέμα δωρεάν στην διεύθυνση από την οποία με χρέωση παραλήπτη 
  4. Με την πραλαβή της επιστροφής, είτε ετοιμάζουμε εντός 2 εργάσιμων ημερών την παραγγελία με τα νέα προϊόντα που επέλεξες, είτε σου επιστρέφουμε το συνολικό ποσό της αγοράς (μείον τα μεταφορικά και το κόστος αντικαταβολής) εντός 10 ημερών. ΣΗΜΕΙΩΣH: Διαθέτουμε λογαριασμούς στην Alpha Bank και στην Τράπεζα Πειραιώς. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων με κατάθεση σε δικό σας λογαριασμό άλλης τράπεζας, επιβαρύνεστε με τα έξοδα εντολής

ΣημείωσηΌλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, με τα καρτελάκια τους και χωρίς φθορές. Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία έχει το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την επιστροφή.