5 σημάδια ότι φοράς το λάθος νούμερο

  1. Η πλάτη του σουτιέν δεν είναι σταθερή

  2. Όταν φοράτε το σουτιέν σας και με τις κινήσεις που κάνετε ανεβαίνει σιγά σιγά η πλάτη του σουτιέν προς τα επάνω, αυτό σημαίνει πως έχετε πάρει μεγαλύτερο νούμερο στην πλάτη από αυτό που φοράτε κανονικά. Στην επόμενη αγορά ενός καινούργιου σουτιέν πρέπει να προσέξετε την περιφέρεια της πλάτης. Το σουτιέν σας πρέπει να κλείνει στην πρώτη θέση του κουμπώματος για να είναι σταθερή η πλάτη. Για αυτό πρέπει όταν σηκώνετε τα χέρια σας ψηλά το σουτιέν να μένει σταθερό κάτω από το στήθος και να μην μετακινείτε.

  3. Με χτυπάει η μπανέλα του σουτιέν

  4. Όταν η μπανέλα χτυπάει στο πλάι του στήθους και σας προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα σημαίνει ότι έχετε πάρει μικρότερη Cup από αυτή που φοράτε κανονικά.Την επόμενη φορά πρέπει να επιλέξετε μεγαλύτερη Cup.

  5. Το στήθος ξεχειλίζει από το πάνω μέρος της Cup

  6. Όταν το στήθος βγαίνει από την Cup σιγά-σιγά με τις κινήσεις που κάνετε σημαίνει ότι η Cup είναι μικρότερη από αυτή που φοράτε κανονικά. Δοκιμάστε να δοκιμάσετε μεγαλύτερη Cup.

  7. Υπάρχει κενό στο μπροστινό μέρος των Cups

  8. Σε αυτή την περίπτωση η Cup είναι μεγαλύτερη από το κανονικό σας μέγεθος και θα πρέπει να επιλέξετε μία Cup μικρότερη.

  9. Οι τιράντες μου δημιουργούν ερεθισμό και πίεση στους ώμους

Αυτό γίνεται όταν σφίγγεται τις τιράντες περισσότερο απ όσο πρέπει πιστεύοντας ότι θα έχετε καλύτερη στήριξη. Όταν το νούμερο του σουτιέν είναι κατάλληλο για εσάς δεν υπάρχει λόγος να σφίγγεται τόσο πολύ τις τιράντες γιατί η στήριξη του στήθους εξαρτάται από το λάστιχο που βρίσκεται στην περιφέρεια του στήθους. Εάν έχετε πολύ βαρύ στήθος να επιλέγετε πιο φαρδιές τιράντεςή τιράντες που είναι επενδεδυμένες για μεγαλύτερη άνεση.

Βρείτε το Ιδανικό Σουτιέν

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε το σωστό νούμερο σουτιέν; Κλείστε μια δωρεάν τηλεφωνική συνεδρία fitting με μια από τις ειδικούς μας πατώντας εδώ και βρείτε το ιδανικό νούμερο για εσάς! 

Υ.Γ: Εναλλακτικά καλέστε μας στο 210 5055776 ή ελάτε από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκετε 25ης Μαρτίου 97, Πετρούπολη, Αθήνα, 13231