Οι 5 Καλύτεροι Κωδικοί Αθλητικών Σουτιέν

5 Καλύτεροι Κωδικοί Αθλητικών Σουτιέν
Στον κόσμο της γυναικείας άθλησης η επιλογή του κατάλληλου αθλητικού σουτιέν είναι απαραίτητη και δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Ένα αθλητικό σουτιέν που συνδυάζει άνεση και στήριξη μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο σας. Γνωρίζοντας λοιπόν το πόσο σημαντική είναι η σωστή επιλογή σουτιέν για οποιοδήποτε είδος άθλησης και αν κάνετε, έχουμε διαλέξει με προσοχή και σας παρουσιάζουμε εδώ τους 5 καλύτερους κωδικούς αθλητικών σουτιέν από τη συλλογή μας.

1. Triaction Free Motion N EX

Το Αθλητικό σουτιέν για μεσαία άσκηση | Triaction Free Motion N EX της Triumph είναι ένας από τους πιο δημοφιλής κωδικούς τα τελευταία 15 χρόνια. Σχεδιασμένο με έμφαση στην ευελιξία και την άνεση, είναι ιδανικό για όσες προτιμούν την γιόγκα, το πιλάτες ή ακόμα και το έντονο τρέξιμο. Το συγκεκριμένο αθλητικό σουτιέν συνδυάζει άνεση και στυλ, χαρίζοντας σας παράλληλα την απαραίτητη στήριξη. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για δραστηριότητες μεσαίας έντασης και καθημερινής άσκησης.

athlitiko-soutien-triumph-free-motion-n-ex

2. Triaction Fitness F

Το Αθλητικό Σουτιέν με μπροστινό κούμπωμα | Triaction Fitness F της Triumph συνδυάζει την ευκολία χρήσης με την απαραίτητη στήριξη για τις μέσης έντασης αθλητικές σας δραστηριότητες. Με το μοναδικό του χαρακτηριστικό, το μπροστινό κούμπωμα, προσφέρει ασύγκριτη άνεση κατά το φόρεμα και το βγάλσιμο, καθιστώντας το ιδανικό για γυναίκες που αναζητούν την πρακτικότητα στην καθημερινή τους άσκηση. Με υλικά που αναπνέουν και εργονομικό σχεδιασμό, διασφαλίζει άνεση και προσαρμοστικότητα καθ'όλη τη διάρκεια της άσκησης.

athlitiko-soutien-triumph-fitness-fΑθλητικο Σουτιέν με μπροστινό κούμπωμα | Triaction Fitness F

3. Triaction Trophy N

Το Αθλητικό Σουτιέν Triaction Trophy N της Triumph συνδυάζει την άνεση και την αναπνευστικότητα που χρειάζεται το δέρμα για τις ήπιες αθλητικές σας δραστηριότητες.Το καινοτόμο διάτρητο ύφασμα του εξασφαλίζει ότι θα παραμείνετε δροσερές και άνετες καθ'όλη τη διάρκεια της άσκησης. Ιδανικό για χαλαρό περπάτημα και ήπια γυμναστική παρέχοντας μέτρια στήριξη χωρίς περιορισμούς.

athlitiko-soutien-triumph-triaction-trophy-nΑθλητικό Σουτιέν για ήπια άσκηση | Triaction Trophy N

4. Αθλητικό σουτιέν χωρίς ενίσχυση & χωρίς μπανέλα | 86021

Το Αθλητικό σουτιέν 86021 της Naturana διαθέτει μεγάλο λάστιχο κάτω από τις Cups για επιπλέον στήριξη, πολύ μαλακές τιράντες για ανώτερη άνεση και είναι από τα λίγα αθλητικά της αγοράς που βγαίνουν σε νούμερο πλάτης 100 και 105( π.χ 100D & 105D) καθιστώντας το μοναδικό για γυναίκες με μεγάλη πλάτη. Είναι ιδανικό για ήπια & μεσαία άσκηση όπως και για απλή καθημερινή χρήση.

atlhitiko-soutien-naturana-86021

Αθλητικό σουτιέν χωρίς ενίσχυση & χωρίς μπανέλα | 86021

 

5.Triaction Extreme Lite N

Το Αθλητικό σουτιέν υψηλής στήριξης | Extreme Lite N της Triumph είναι σχεδιασμένο για υψηλής έντασης άσκηση. Προσφέρει άριστη απορρόφηση κραδασμών, ενισχύοντας την απόδοση κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων. Διαθέτει 3D ρυθμιζόμενες τιράντες που μπορούν να φορεθούν τόσο παράλληλα όσο και χιαστί, προσφέροντας την τέλεια προσαρμοστικότητα αλλά και την άνετη προσαρμογή σε διάφορα είδη προπόνησης.

athlitiko-soutien-triumph-extreme-lite-n

Αθλητικό σουτιέν υψηλής στήριξης | Triaction Extreme Lite N

Όποιο αθλητικό σουτιέν και εάν επιλέξετε βεβαιωθείτε ότι το στήθος σας παραμένει σταθερό κατά την διάρκεια της άσκησης και οι τιράντες του όπως το λάστιχο του δεν σας "κόβουν" και δεν σας προκαλούν πόνο. 

Βρες όλα όσα πρέπει να δείς για αυτή την ιδιαίτερη κατηγορία σουτιέν, εδώ.