Το απαραίτητο αξεσουάρ σουτιέν για μεγάλο στήθος

               set-silikonis-gia-ton-omo

Σετ σιλικόνης για τον ώμο | €10,00        

Τις περισσότερες φορές η επιλογή του κατάλληλου σουτιέν για μεγάλο στήθος είναι από μόνη της απαιτητική. Πόσο μάλλον αν πρέπει να λύσετε και άλλα προβλήματα, όπως η πίεση που πολλές φορές δημιουργούν οι τιράντες του σουτιέν στους ώμους.

Πάμε αρχικά όμως να δούμε όλες τις αιτίες που μπορεί οι τιράντες να σας δημιουργούν πίεση στους ώμους και πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κάθε μια:

  1. Έχετε επιλέξει μικρότερο νούμερο σουτιέν

  2. Με την επιλογή μικρότερου νούμερου σουτιέν, οι τιράντες δεν εφαρμόζουν σωστά στους ώμους σας με αποτέλεσμα να τους πιέζουν και να δημιουργούν ένα "αυλάκι" το οποίο σας αφήνει σημάδι, ακόμα και όταν δεν φοράτε το σουτιέν.

  3. Έχετε επιλέξει σουτιέν με λάθος σχήμα ή πάχος τιράντας

  4. Αν το σουτιέν σας έχει πολύ λεπτές τιράντες ή τιράντες με κάποιο σχήμα, είναι πολύ πιθανόν ο πόνος στους ώμους να προέρχεται από αυτό. Βεβαιωθείτε, κοιτώντας τα υπόλοιπα σουτιέν σας, ότι το πάχος και το σχήμα της τιράντας είναι λίγο-πολύ το ίδιο. 

  5. Οι τιράντες είναι λάθος ρυθμισμένες

  6. Όλες οι τιράντες των σουτιέν μπορούν να προσαρμοστούν, αλλά πολλές φορές το ξεχνάμε και τις αφήνουμε στο μήκος που είχαν όταν το αγοράσαμε. Προσπαθήστε λοιπόν να χαλαρώσετε λίγο τις τιράντες και να δείτε αν νιώθετε διαφορά στους ώμους σας.

  7. Φοράτε το σωστό νούμερο με σωστά ρυθμισμένες τιράντες, αλλά χρειάζεστε έξτρα στήριξη

Πολλές φορές μπορεί ακόμη και με το σωστό νούμερο σουτιέν και σωστά ρυθμισμένες τιράντες να νιώθετε πίεση στου ώμους σας. Σε αυτή την περίπτωση, η μόνη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε μια σιλικόνη ώμου που εφαρμόζει πάνω στην τιράντα του σουτιέν και απορροφά το βάρος, χαρίζοντας σας μια αίσθηση ελευθερίας και απόλυτης στήριξης.

Επιπλέον το σετ σιλικόνης για τον ώμο  που θα βρείτε στο Pinguino, εμποδίζει την ολίσθηση από τις τιράντες στο πλάι και σας παρέχει απόλυτα σταθερό κράτημα, ιδιαίτερα αν έχετε μεγαλύτερο στήθος. 

Συμπέρασμα για να λύσετε το πρόβλημα της πίεσης στους ώμους

Αν είστε σίγουρες ότι φοράτε το σωστό νούμερο σουτιέν και έχετε δοκιμάσει να ρυθμίσετε τις τιράντες του, αλλά και πάλι νιώθετε πίεση στους ώμους σας κάθε φορά που το φοράτε, τότε η μοναδική λύση είναι το σετ σιλικόνης για τον ώμο που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε σουτιέν!