5 μυστικά για να εφαρμόζουν τέλεια τα σουτιέν σου!

Σουμβουλές για σωστή εφαρμογή σουτιέν

Το να βρείς το σωστό νούμερο και το σωστό fit για τα σουτιέν σου είναι σίγουρα το πιο σημαντικό βήμα για να νιώσεις την απαραίτητη άνεση και στήριξη που πρέπει να σου δίνει ένα σουτιέν.

Κάτι όμως που δεν συζητιέται αρκετά, παρ' ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή και αίσθηση του σουτιέν, είναι ο τρόπος με τον οποίο φοράμε τα σουτιέν.

Ξέρω, δεν είχες φανταστεί ποτέ ότι υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για να βάλεις ενα σουτιέν, αλλά αν δοκιμάσεις τα tips αυτού του άρθρου θα εκπλαγείς από την διαφορά που θα δεις στην εφαρμογή των σουτιέν σου (φυσικά αν φοράτε το λάθος νούμερο σουτιέν, οι συμβουλές αυτές δεν θα είναι το ίδιο αποτελεσματικές - δείτε εδώ του τρόπους που μπορείτε να δείτε αν φοράτε το λάθος νούμερο)

Παρακάτω θα βρείτε τις 5 συμβουλές που αν τις ακολουθήσετε τα σουτιέν σας θα εφαρμόζουν πολύ καλύτερα και θα είναι αρκετά πιο άνετα!

Συμβουλή #1

Την στιγμή που φοράτε το σουτιέν σκύβετε ελαφρά προς τα εμπρός,και αφήνετε το στήθος να εφαρμόσει μέσα στην cup. Σταθείτε όρθια και κουμπώστε το σουτιέν στην πρώτη θέση από έξω.

Συμβουλή #2

Σκύψτε λίγο προς τα εμπρός και τοποθετήστε το στηθός μέσα στις Cups για τέλεια εφαρμογή. Το στηθός θα πρέπει να εφαρμόζει ακριβώς μέσα στις Cups, χωρίς να κάνει δίπλες ή να βγαίνει από μπροστά και στο πλάι. Στις Cups δεν πρέπει να υπάρχει κενό ανάμεσα στο στήθος και την ενίσχυση. Η μπανέλα θα πρέπει να εφαρμόζει ακριβώς κάτω από το στήθος καλύπτοντας τον μαστικό αδένα.

Συμβουλή #3

Προσαρμόζουμε τις τιράντες στο σωστό μήκος μέχρι να νιώσετε άνετα. Βάζοντας το χέρι σας κάτω από την τιράντα θα πρέπει να εφαρμόζει ακριβώς χωρίς να αφήνει σημάδι στον ώμο.

Συμβουλή #4

Σηκώνοντας τα χέρια ψηλά θα πρέπει η μπανέλα και η φάσα της πλάτης να μένουν στη θέση τους.

Συμβουλή #5

Βεβαιωθείτε κοιτώντας τον καθρέφτη ότι το στήθος σας εφαρμόζει τέλεια στην Cup. Πρέπει να νιώθετε ότι σας στηρίζει τέλεια σε κάθε κίνησή σας.

 

Βρες το Ιδανικό Σουτιέν

 

Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή απορίες μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις είτε στο live chat που θα βρείτε στο site μας, είτε με email στο: support@pinguino.com.gr. Αν θα θέλατε να μιλήσετε με μια από τις fit experts μας που θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό νούμερο σουτιέν καλέστε μας στο: 210 5055776 (ώρες καταστημάτων)